Cliëntenraadpleging

Cliëntenraadpleging, 20 september tot 12 oktober 2017
Stichting WonenPlus wil graag weten wat cliënten vinden van de zorg en dienstverlening. Daarom wordt er een onderzoek gedaan onder alle cliënten. WonenPlus is de opdrachtgever, maar voert dit onderzoek niet zelf uit. Dat gebeurt door onderzoeksbureau IPSO FACTO.
Elke cliënt krijgt van de begeleider een vragenlijst. De vragenlijst gaat over uw ervaringen met het wonen, de begeleiding, beslissen, dagbesteding, vrije tijd en mede- zeggenschap.
WonenPlus stelt het op prijs als cliënten willen deelnemen aan het onderzoek. Deelname is uiteraard vrijwillig.
De bedoeling van het onderzoek is dat het informatie oplevert over de ervaringen van álle cliënten, maar ook verbeterinformatie over individuele cliënten. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.
Cliënten kunnen desgewenst ondersteuning krijgen bij het invullen van de vragenlijst.
Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met Anita Lenssen via; anita.lenssen@wonenplus.nu of 06-50610833.

Afscheid van WonenPlus

dinsdag, 25 september 2018
en een volledig overstap te maken naar Katharina-Kasper, waar ik sinds een jaar ook al parttime werk.
Ik heb altijd met heel veel plezier bij WonenPlus gewerkt en veel inspiratie gevonden in het enthousiasme en de betrokkenheid van iedereen die binnen WonenPlus werkt. WonenPlus is een prachtige organisatie.
Toch voel ik al een tijdje dat ik een nieuwe uitdaging nodig heb en die heb ik gevonden bij Katharina-Kasper.
Formeel gezien ga ik 1 februari 2019 uit dienst maar ik zal al veel eerder feitelijk stoppen met mijn werkzaamheden hier. In oktober zal ik nog een aantal dagen werken om mijn werkzaamheden af te ronden en mijn laatste afspraak is eind november.
Ik wil iedereen bedanken voor alle mooie ontmoetingen die ik met jullie gehad heb en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de toekomst.

Anita Huijts