Skip to content

Rijckholt

Wonenplus opent begin 2023 in Rijckholt een nieuwe zorglocatie aan de rand van het rustige dorpje Rijckholt in het heuvelland. Een prachtige rustgevende natuurlijke omgeving.

De locatie moet ruimte bieden aan volwassenen met een verstandelijke en/of psychi(arti)sche beperking in combinatie met (toenemende) somatische problematiek waardoor er sprake is van (toenemende) behoefte aan verpleging en verzorging.

In een vleugel van het voormalig kloostercomplex is ruimte voor 22 (semi-)zelfstandige levensloopbestendige studio’s voorzien van alle gemakken. De zelfstandige studio’s zijn circa 22 tot maximaal 55 m2 groot. Ze zijn voorzien van alle gemakken om ruimte te bieden voor een zo zelfstandig mogelijk leven. Iedere studio heeft een eigen keukenblok, wasmachine aansluiting, tv- en internetaansluiting en een rolstoeltoegankelijke badkamer met eigen douche, toilet en wastafel.

Naast de studio’s komt er ook een grote gezamenlijke woonkamer met leefkeuken, een mindervalide toilet en zorgbadkamer met een extra mindervalide toilet. Ook is er voldoende opslagruimte, een scootmobielen opslag, wasruimte, linnenruimte, kantoor en een studio voor onze medewerkers i.v.m. slaapdiensten.

Foto's