Lustrum Habbekrats

donderdag, 5 juli 2018
Dagbesteding de Habbekrats, Beekstraat 75 in Weert heeft dinsdag 3 juli jl. het eerste lustrum op feestelijke wijze gevierd.

Door samen met medewerkers, vrijwilligers en begeleiders een dagje uit te gaan naar de Weerterbergen, ging het 5-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij. Er waren gezellige activiteiten en er werd een lekkere lunch gebruikt. Kortom, iedereen heeft hiervan genoten.
Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Stichting WonenPlus dagbesteding de Habbekrats heeft gestart. Gebruikte baby- en kinderkleding wordt binnengebracht en door de medewerkers nagekeken, gesorteerd en verzorgd zodat deze schoon en gestreken in de winkel komt te hangen. Ook wordt een strijkservice verzorgt en kleding hersteld. Er worden stoeltjes beschilderd en tassen, schortjes en gelukspoppetjes gemaakt. Dit vindt gretig aftrek bij de klanten. Alle activiteiten vinden plaats in het kader van de Habbekrats, uitgaande van de talenten van de medewerkers.
Veel klanten hebben inmiddels de weg naar de Habbekrats gevonden. Hierdoor zijn leuke contacten ontstaan. Dit is voor de medewerkers erg belangrijk, omdat ze zo echt meedoen.
Ook voor de klanten willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van woensdag 4 juli t/m zaterdag 7 juli 2018 hebben we daarom verschillende acties.

Tot ziens in de Habbekrats!
Beekstraat 75
6001 GH Weert
Nieuwsoverzicht
Vacature dagbesteding

Vacature dagbesteding

woensdag, 2 oktober 2019
Vacature dagbesteding 24 uren!
Vacature leden klachtencommissie

Vacature leden klachtencommissie

maandag, 2 september 2019
Wilt u een steentje bijdragen aan de behandeling van klachten en daarmee aan de kwaliteitsverbetering van WonenPlus?