Lustrum Habbekrats

donderdag, 5 juli 2018
Dagbesteding de Habbekrats, Beekstraat 75 in Weert heeft dinsdag 3 juli jl. het eerste lustrum op feestelijke wijze gevierd.

Door samen met medewerkers, vrijwilligers en begeleiders een dagje uit te gaan naar de Weerterbergen, ging het 5-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij. Er waren gezellige activiteiten en er werd een lekkere lunch gebruikt. Kortom, iedereen heeft hiervan genoten.
Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Stichting WonenPlus dagbesteding de Habbekrats heeft gestart. Gebruikte baby- en kinderkleding wordt binnengebracht en door de medewerkers nagekeken, gesorteerd en verzorgd zodat deze schoon en gestreken in de winkel komt te hangen. Ook wordt een strijkservice verzorgt en kleding hersteld. Er worden stoeltjes beschilderd en tassen, schortjes en gelukspoppetjes gemaakt. Dit vindt gretig aftrek bij de klanten. Alle activiteiten vinden plaats in het kader van de Habbekrats, uitgaande van de talenten van de medewerkers.
Veel klanten hebben inmiddels de weg naar de Habbekrats gevonden. Hierdoor zijn leuke contacten ontstaan. Dit is voor de medewerkers erg belangrijk, omdat ze zo echt meedoen.
Ook voor de klanten willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van woensdag 4 juli t/m zaterdag 7 juli 2018 hebben we daarom verschillende acties.

Tot ziens in de Habbekrats!
Beekstraat 75
6001 GH Weert
Nieuwsoverzicht
Vacatures!

Vacatures!

dinsdag, 9 oktober 2018
Heb je interesse om een van onze teams te komen versterken, er zijn mogelijkheden voor je!
Zowel in ambulante zorg, als in wonen en dagbesteding. Mogelijkheden in elke regio!
Heb je een opleiding in de zorg of interesse hierin?
dan stuur je CV naar personeel@wonenplus.nu
Je krijgt gegarandeerd een gesprek!!
Bezoek kunstenaars Ton Piepers en Jan Mennen Habbekrats Weert

Bezoek kunstenaars Ton Piepers en Jan Mennen Habbekrats Weert

dinsdag, 7 augustus 2018
Afgelopen dinsdag kregen we bezoek van de Weerter kunstenaars Ton Piepers en Jan Mennen.