Lustrum Habbekrats

donderdag, 5 juli 2018
Dagbesteding de Habbekrats, Beekstraat 75 in Weert heeft dinsdag 3 juli jl. het eerste lustrum op feestelijke wijze gevierd.

Door samen met medewerkers, vrijwilligers en begeleiders een dagje uit te gaan naar de Weerterbergen, ging het 5-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij. Er waren gezellige activiteiten en er werd een lekkere lunch gebruikt. Kortom, iedereen heeft hiervan genoten.
Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Stichting WonenPlus dagbesteding de Habbekrats heeft gestart. Gebruikte baby- en kinderkleding wordt binnengebracht en door de medewerkers nagekeken, gesorteerd en verzorgd zodat deze schoon en gestreken in de winkel komt te hangen. Ook wordt een strijkservice verzorgt en kleding hersteld. Er worden stoeltjes beschilderd en tassen, schortjes en gelukspoppetjes gemaakt. Dit vindt gretig aftrek bij de klanten. Alle activiteiten vinden plaats in het kader van de Habbekrats, uitgaande van de talenten van de medewerkers.
Veel klanten hebben inmiddels de weg naar de Habbekrats gevonden. Hierdoor zijn leuke contacten ontstaan. Dit is voor de medewerkers erg belangrijk, omdat ze zo echt meedoen.
Ook voor de klanten willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van woensdag 4 juli t/m zaterdag 7 juli 2018 hebben we daarom verschillende acties.

Tot ziens in de Habbekrats!
Beekstraat 75
6001 GH Weert
Nieuwsoverzicht
Begeleiders gezocht!

Begeleiders gezocht!

donderdag, 13 juni 2019
Vacatures!
Wil JIJ werken in een kleine organisatie waar de lijnen kort zijn?
Wil JIJ werken in een organisatie waar de cliënt echt centraal staat?
Zie JIJ uitdaging in een complexe doelgroep? 
Dan zoeken we JOU! 
Er zijn diverse mogelijkheden in uren en werkplek, dus neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook een vast contract is direct bespreekbaar!
Meld je dan bij personeel@wonenplus.nu en er wordt binnen drie werkdagen contact met je opgenomen.