Prokkelstage 2013 bij Wonen Limburg

donderdag, 13 juni 2013
Mijn naam is Berry Kuut en ik heb vandaag donderdag 6 juni bij Wonen Limburg een dag mogen meelopen

Ik heb deze dag mogen meelopen samen met Wiel die werkzaam is binnen Wonen Limburg. Ik zal in het kort gaan vertellen wat ik vandaag allemaal heb mogen doen.
Wiel is mij op de woongroep komen ophalen met de auto van Wonen Limburg. Ik heb toen een groen T- shirt, een speldje, een petje, ballonnen, een schriftje en nog een pen van Wonen Limburg gekregen. We zijn toen meteen door naar het Laurentiusplein gereden. Hier hebben we alles gecontroleerd o.a. of er geen rotzooi op de balkons stond/ lag, posters opgehangen etc. In de parkeergarage stond een mevrouw met auto pech. Zij had de motor uitgezet, maar kreeg deze niet meer gestart. Wij hebben haar toen aangeduwd en even later startte de motor weer. We hebben ook nog alle informatiekastjes opgeschoond en nieuwe formulieren in gehangen. Daarna zijn we naar het nieuwe kantoor van Wonen Limburg gereden en hebben we daar koffie gedronken en gezamenlijk lekkere broodjes geluncht. Na de lunch zijn we naar de Monsieur Driessen straat gereden. Daar hebben we alles gecontroleerd. In één gebouw was er een lampje stuk, deze hebben we samen vervangen en daarna hebben we nog de brievenbussen leeggemaakt. Daarna zijn we naar de complexen Brouwhof en Kleinkerkeveld gereden in Maasniel. Ook hier hebben we alles gecontroleerd en posters opgehangen. Toen we hiermee klaar waren hebben we op het kantoor van Wonen Limburg afgesloten met een kopje koffie, een stuk vlaai en niet te vergeten een welverdiend certificaat van deze prokkelstage.
Kortom de tijd is voorbij gevlogen en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Hopelijk is er volgend jaar weer een plekje vrij bij Wonen Limburg, zodat ik nog een dagje kan meelopen vanuit de prokkelstages.
Nieuwsoverzicht
Vacature dagbesteding

Vacature dagbesteding

woensdag, 2 oktober 2019
Vacature dagbesteding 24 uren!
Vacature leden klachtencommissie

Vacature leden klachtencommissie

maandag, 2 september 2019
Wilt u een steentje bijdragen aan de behandeling van klachten en daarmee aan de kwaliteitsverbetering van WonenPlus?