Mijn werkzaamheden bij de Habbekrats

dinsdag, 14 april 2015
Ik wil graag iets vertellen over mijn werk bij dagbesteding de Habbekrats.

Dat ik heel erg graag bij de Habbekrats werk en dat dit mijn droombaan is geworden.
Ik sorteer de was en was, droog en strijk deze. Daarna prijs ik de kleren zodat ze in de winkel gehangen kunnen worden. Ik doe ook op de naaimachine werken. Ik maak knikkerzakken, kussens, geurzakjes en speldenkussens. Ik maak op het werk ook sleutelhangers van vilt. Deze delen we uit als bedankje aan
de
mensen die kleren komen afleveren voor ons om in de winkel te verkopen. We houden de winkel, het atelier en de keuken zelf helemaal schoon.
Ik ben heel erg trots dat ik hier mag werken. Dat doe ik met veel plezier.
Ik heb heel aardige collega‘s en één collega is een echte grapclown. Ik moet erg lachen om zijn grapjes. Samen hebben we veel plezier. We hebben lieve stagiaires. Ik heb al veel van ze geleerd. Ik ben ook blij met mijn begeleidsters. Zij zorgen ervoor dat het goed met me gaat. Ik leer ook heel veel van ze.
We zijn nu weer Prokkelwinkel. Ik vind dit leuk om te doen. Alle bestellingen doen we in enveloppen zodat ze kunnen worden opgestuurd.
Ik neem bijna nooit een vrije dag, want het werk is voor mij de vakantieplek. Thuis verveel ik me maar en ga ik piekeren en bij de Habbekrats is het altijd gezellig en heb ik plezier.

Adrie.
Nieuwsoverzicht
Begeleiders gezocht!

Begeleiders gezocht!

donderdag, 13 juni 2019
Vacatures!
Wil JIJ werken in een kleine organisatie waar de lijnen kort zijn?
Wil JIJ werken in een organisatie waar de cliënt echt centraal staat?
Zie JIJ uitdaging in een complexe doelgroep? 
Dan zoeken we JOU! 
Er zijn diverse mogelijkheden in uren en werkplek, dus neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook een vast contract is direct bespreekbaar!
Meld je dan bij personeel@wonenplus.nu en er wordt binnen drie werkdagen contact met je opgenomen.