Stg WonenPlus Prokkel Ambassadeursteam actief

dinsdag, 29 april 2014

Maak kennis met onze Prokkel ambassadeurs!Per 15 april heeft Stichting WonenPlus een Prokkel ambassadeursteam. De drie ambassadeurs zetten zich extra in om de Prokkel boodschap breed uit te dragen. En Desiree, Trudy en Peetjie weten waar ze het over hebben, want alle drie hebben ze ervaring met Prokkel. Zo was een van hen een paar jaar geleden stagiaire op een basisschool, was een ander gastspreker tijdens een Prokkel event, en sprak een derde al een keer tijdens een Prokkel informatiebijeenkomst. Desiree en Trudy voeren ook Prokkel campagne op Twitter en Facebook.


Ambassadeur Desiree ging als eerste op de foto, de rest van het team volgt!

Dit jaar lopen Trudy en Desiree stage bij de Gedeputeerde staten Limburg en bij de Tweede Kamer. Peetjie is dit jaar betrokken bij het verslaan van Prokkelactiviteiten voor de landelijke verkiezing van de Gouden Prokkel 2014. Zo komt Prokkel dan ook weer een keer op het netvlies van de regionale en landelijke overheden. En dit laatste is niet alleen heel erg spannend, maar ook hard nodig!

Nieuwsoverzicht
Vacatures! We zoeken jou!

Vacatures! We zoeken jou!

donderdag, 11 juli 2019
Vacature begeleider C in Eijsden

Vacature begeleider B in Nederweert
Begeleiders gezocht!

Begeleiders gezocht!

donderdag, 13 juni 2019
Vacatures!
Wil JIJ werken in een kleine organisatie waar de lijnen kort zijn?
Wil JIJ werken in een organisatie waar de cliënt echt centraal staat?
Zie JIJ uitdaging in een complexe doelgroep? 
Dan zoeken we JOU! 
Er zijn diverse mogelijkheden in uren en werkplek, dus neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook een vast contract is direct bespreekbaar!
Meld je dan bij personeel@wonenplus.nu en er wordt binnen drie werkdagen contact met je opgenomen.