Woonlocaties bij WonenPlus
 
Lindanusstraat te Nederweert
In het wooncomplex Lindanusstraat wonen personen in een kleinschalige woning. Hier heeft ieder zijn eigen zit- slaapkamer. Overige ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Ook bestaat de mogelijkheid om in een eigen appartement te wonen. Hier ontvangt u individuele ondersteuning.
  • 1 woning voor 6 personen
  • 1 woning voor 3 personen
  • 4 individuele appartementen
  • 1 appartement is ingericht als kantoorruimte voor medewerkers.
Wanneer bewoners na hun dagbesteding, school of werk thuis komen, is er altijd begeleiding aanwezig, evenals ‘s nachts en in het weekend.
Googlemaps: klik hier
 
Beekpoort te Weert
In het wooncomplex Beekpoort, nabij het gezellige centrum van Weert, wonen mensen in een luxe
stadsappartement (bouwjaar 2012). WonenPlus heeft hier 6 appartementen gehuurd van “Woonpunt":
  • 5 individuele appartement met ambulante begeleiding
  • 1 appartement voor 3 personen
Cliënten kunnen bij calamiteiten terugvallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Pieterke te Eijsden
In de woning Pieterke in Eijsden wonen 10 personen. Iedere bewoner heeft hier zijn/haar eigen zit- slaapkamer. De overigen ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Er is 24-uurszorg aanwezig
Googlemaps: klik hier
 
Marsstraat te Sittard
Wooncomplex Marsstraat bestaat uit 4 kleinschalige woningen. Deze woningen zijn allen aan elkaar gekoppeld. Er is woonmogelijkheid voor 14 personen, onderverdeeld in 2 huizen van 3 personen en 2 huizen van 4 personen. Iedere bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer en er is een gezamenlijke woonkamer, keuken, tuin, berging en garage en een gedeelde badkamer (3 à 4 personen). Halverwege de gekoppelde woningen is een ruimte ingericht als werkplek en ruimte voor de slaapdienst. Er is 24-uurszorg aanwezig.
Googlemaps: klik hier
 
Geenestraat te Nederweert
 
In de woning in de Geenestraat in Nederweert wonen 3 personen. Iedere bewoner heeft hier zijn/haar eigen zit- slaapkamer. De overigen ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Bewoners hebben de mogelijkheid om bij calamiteiten terug te vallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Nusterweg te Sittard
Op de Nusterweg in Sittard liggen twee woningen naast elkaar. Een woning voorziet in een vijftal woonplekken waarvan 1 appartement met eigen pantry en ingang en gezamenlijk gebruik van de badkamer, toilet, keuken en wasruimte. De overige 4 kamers zijn woon/slaapkamers met gezamenlijk gebruik van badkamer, toilet, keuken en wasruimte. Er is 24 uur begeleiding aanwezig waarvan de slaapdienst gesitueerd is in het naastgelegen pand.
Het appartement is op de begane grond gelegen. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond en 2 kamers zijn gelegen op de 1e verdieping. Binnen de locatie Nusterweg zal er ook de mogelijkheid gecreëerd worden om ambulante dagbesteding aan te bieden op de locatie zelf passend bij de daar woonachtige mensen. In een woning wonen 5 personen.In de andere woning wonen 6 personen. Ieder heeft zijn eigen zit- slaapkamer. Overige ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Er is een slaapdienst aanwezig.
Googlemaps: klik hier
 
Cityflat te Geleen
In de Cityflat heeft WonenPlus 9 individuele studio´s. Hier beschikt u over een eigen zit-slaapkamer met eigen keuken en sanitair. Bewoners hebben de mogelijkheid om bij calamiteiten terug te vallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Merovingenstraat te Sittard
Aan de Merovingenstraat verhuurt WonenPlus drie woningen. Deze woningen zijn onderverdeeld in beneden- en bovenwoningen. Hierdoor kunnen er 6 personen wonen. Iedere bewoner heeft hier zijn/haar eigen appartement. In één van de woningen is een kantoorruimte ingericht voor de medewerkers. Hierdoor hebben cliënten de mogelijkheid om, buiten de geplande ondersteuningstijden, evt. dringende vragen te stellen.
Bewoners kunnen bij calamiteiten terugvallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Alemannenstraat te Sittard
In de woning Alemannestraat in Sittard wonen 3 personen. Iedere bewoner heeft hier zijn/haar eigen zit- slaapkamer. De overigen ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Bewoners hebben de mogelijkheid om bij calamiteiten terug te vallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Romeinseweg te Sittard
In de woning Romeinseweg wonen 3 personen. Iedere bewoner heeft hier zijn/haar eigen zit- slaapkamer. De overigen ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik. Bewoners hebben de mogelijkheid om bij calamiteiten terug te vallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier
 
Nieuwstraat te Sittard

Het betreft een appartementencomplex met 14 één persoons-studio´s, gelegen midden in het centrum van Sittard. Hier beschikt u over een eigen zit-slaapkamer met eigen keuken en sanitair
1 studio is ingericht als werkplek voor begeleiding, waardoor directe nabijheid en terugval op begeleiding geboden wordt tussen 09.00-21.00 uur.
Cliënten kunnen bij calamiteiten terugvallen op de consultatiedienst.
Googlemaps: klik hier


Voor meer informatie over de beschikbare woonruimtes en de mogelijkheden voor u, kunt u contact
opnemen met de intaker van Stichting WonenPlus.