Skip to content

Pitch volwaardig leven!

Op 15 mei jl. is Corina Straatman met Cato Smolenaars en Matty Ramakers naar een landelijke Pitch rondom vernieuwingstrajecten “begeleiding à la carte” geweest om het principe van de locatie Vermeerstraat te promoten.

Het unieke samenwerkingsverband en de pitch die ze hebben gegeven heeft geleid tot het volgende:

 


 

Beste aanbieder,

Graag informeren we u dat u door bent in het vernieuwingstraject ‘Begeleiding à la Carte’, onderdeel van het programma Volwaardig leven.

Wij hebben dit besloten op basis van uw voorstel en uw pitch op 15 mei. Hierin hebben we ons laten adviseren door cliënten, naasten en zorgmedewerkers. Zij hebben gekeken naar de impact van uw voorstel op cliënten, naasten en medewerkers en dit positief beoordeeld. Er is daarbij nog meegegeven dat uw voorstel verder geconcretiseerd kan worden. Dit willen we in het individuele intakegesprek dat in de zomer zal plaatsvinden, met u bespreken.

Op 1 juli zal de kick-off bijeenkomst zijn in Den Haag op het ministerie van VWS van 13.30-17.30 uur (incl. borrel). U ontvangt hier binnenkort meer informatie over, maar blokkeer de middag alvast voor één, maximaal twee, van uw medewerkers, waaronder de projectleider van het voorstel.

Op de websites www.volwaardig-leven.nl en https://www.kennispleingehandicaptensector.nl/ kunt u actuele informatie over Begeleiding à la Carte vinden.

 


 

Op naar de volgende stap!
Proficiat Corina, Cato en Matty!