Buitenkans

BUITENKANS BINNEN
Bij Buitenkans kan ook deelgenomen worden aan een combinatie van recreatieve, educatieve en (zeer) vrijblijvende arbeidsmatige activiteiten.
De werktijden liggen tussen 9.00 en 17.00 uur. Deelnemers ontvangen geen vergoeding.

Er worden  producten gemaakt zoals kraampakketten, sjaals , patchworkdeken, kaarten, kussens, schilderijen  etc. De producten worden hier en ook bij De Habbekrats in Weert en Sittard verkocht.
BUITENKANS BUITEN
Buitenkans biedt mensen die vanwege een beperking niet of moeilijk aan de arbeidsmarkt kunnen deelnemen, een interessante en waardevolle dagbesteding. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Met ondersteuning van  professionals voeren de deelnemers van Buitenkans werkzaamheden uit op het gebied van natuur- en landschapsbeheer. Dagelijks zijn zij in de weer met het opschonen en onderhouden van groen- water- en stedelijke gebieden. Zo worden bijvoorbeeld de openbare ruimtes vrijhouden van zwerfvuil.
Organisaties zoals Vereniging Natuurmonumenten, het Waterschap Roer en Overmaas, De Bosgroepen, Woningstichting Zo Wonen, gemeente Sittard-Geleen en gemeente Nuth maar ook particulieren maken gebruik van de diensten van Buitenkans.
De professionals stellen de deelnemer en zijn mogelijkheden steeds centraal en zoeken samen met de deelnemer naar, op zijn interesses toegespitste, werkzaamheden

De werktijden zijn in principe van 8.45 uur tot 16.00 uur. De deelnemers krijgen werkkleding en een eigen kledingkast ter beschikking gesteld en ontvangen een vergoeding per gewerkt dagdeel.
Tijdens de werkzaamheden vallen de deelnemers onder de aansprakelijkheidsverzekering van Stichting WonenPlus.

Werkaanbod
Heeft u een groene klus? Dan kunt u een beroep doen op Buitenkans.
Bent u onze volgende tevreden klant? Bel dan gerust voor meer informatie met het secretariaat van Stichting WonenPlus. Tel.: 046-4008082 of vul uw vraag in op een reactieformulier in.

Heeft u interesse in de dagbesteding bij Buitenkans en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met de intaker.